Wie ben ik

Mijn naam is Wiebe Robbers. Inmiddels al meer dan 10 jaar docent lichamelijke opvoeding. Vader van 3 jonge kinderen, van 9 jaar, 10 jaar en 11 jaar. Naast mijn werk als docent doe ik zelf ook geregeld aan sport. Als sport beoefen ik Braziliaans Jiu-Jitsu en in mijn vrije tijd ga ik ook geregeld mountainbiken.

Toen ik nog werkzaam was op het Koning Willem I College, heb ik de opleiding gevolgd voor instructeur First Aid om onze studenten te mogen opleiden. Omdat de wetgeving destijds veranderd is, heb ik me om laten scholen tot instructeur acute zorg en acute zorg bij kinderen. Deze omscholing heb ik gedaan bij NIKTA.

Omdat ik merkte, ook tijdens mijn werk op de BSO, dat veel ouders en grootouders niet of niet voldoende weten wat ze moeten doen bij een incident, ben ik me gaan richten op het geven van cursussen voor ouders en grootouders. Daarnaast heb ik, helaas, ook regelmatig moet assisteren bij een reanimatie. Door mijn ervaring en kennis kan ik altijd adequaat maar vooral rustig reageren.

De cursussen die ik geef zijn gecertificeerd bij NIKTA, dit is het Nederlandse Instituut voor kwaliteitszorg Training en Advies. De certificaten zijn gewaarborgd volgens de internationale standaard NEN-EN-ISO/IEC 17024.